Ekonomija     | 07.09.2021. 13:33 |

Dječji vrtići Mostar dobili novi namještaj

FENA Saopćenje

MOSTAR, 7. rujna (FENA) - Addiko Bank Sarajevo nabavila je namještaj za JU Dječji vrtići Mostar u okviru inicijative Veleposlanstva SAD-a u BiH da se umjesto podrške organizaciji proslave Dana neovisnosti i ove godine doniraju sredstva onima kojima su najpotrebnija, priopćili su u utorak iz te banke.

Veleposlanstvo SAD-a je, zbog aktualne epidemiološke situacije odustalo od organizacije proslave Dana neovisnosti i pozvalo kompanije da doniraju sredstva lokalnoj zajednici pa su tako mostarski mališani u sklopu spomenute inicijative dobili dva nova krevetića i 16 dječjih stolica. 

- Mališanima koji borave u mostarskim vrtićima  olakšali smo boravak kroz nabavku namještaja koji im je u ovom trenutku bio neophodan. Zadovoljstvo mi je što smo još jednu akciju Addiko Cares, ovaj put u saradnji s Veleposlanstvom SAD-a u BiH, realizirali u Mostaru -  istaknula je Stanka Trubarac, voditeljica poslovnice Addiko banke u Mostaru.

- Donacija Addiko banke znači nam u materijalnom smislu ali još više u smislu da je naš rad prepoznat kao vrijedan potpore i stoga smo posebno zahvalni. Addiko banka je i ranijih godina u sklopu Svjetskog dana štednje organizirala likovne radionice za našu djecu. Sretni smo što u našem okruženju imamo ovako društveno odgovornu banku - kazala je Danijela Kegelj, ravnateljica JU Dječji vrtić Mostar.

 Donacija namještaja za Dječje vrtiće Mostar druga je donacija koju je Addiko Bank Sarajevo realizirala ove godine u sklopu inicijative Veleposlanstva SAD-a.

Iz Addiko banke također podsjećaju kako je nedavno uručena donacija OŠ Skender Kulenović u Zenici, a u narednom periodu će biti realizirana donacija i u Tuzli.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ponovno poskupljuju privatni vrtići u Mostaru

Sindikat traži konkurse za prijem radnika u osnovne škole i vrtiće na neodređeno vrijeme

Potpisani ugovori: Kanton Sarajevo sa 12 miliona KM sufinansira boravak djece u privatnim vrtićima

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!