Sport     | 18.09.2021. 18:52 |

Posušje i Radnik na Mokrom Docu podijelili bodove

FENA Filip Kožul

POSUŠJE, 18. rujna (FENA) – U 9. kolu m:tel Premijer lige BiH HŠK Posušje i FK Radnik Bijeljina u izravnoj borbi za ostanak podijelili su bodove i odigrali 1:1.

U 12. minuti nakon greške obrane Posušja Pantelić asistira za Markovića koji dovodi Radnik u vodstvo. Tri minute nakon toga još jedna dobra prilika za Markovića, ali Galić brani njegov udarac.

Pokušavali su igrači s obje strane da ugroze protivničkog golmana, no Galić i Hodžić su bili na visini zadatka. Obje ekipe su također tražile po penal, ali je sudac Benjamin Deljković odmah pokazao da se igra nastavi.

Ipak na odmor se otišlo sa rezultatom 1:0 za goste, a čim se krenulo u drugom dijelu Posušje je krenulo svim silama naprijed. Redale su se prilike Luke Begića i Zvonimira Vukoje, no gosti su se sjajno branili, a Hodžić je uvijek bio na pravom mjestu.

U 56. minuti Radnik je sačuvao svoj gol nakon što je Vukoja došao u dobru priliku. Kako je vrijeme odmicalo tako su Bijeljinci usporavali tempo utakmice, a povremeno su Tino Blaž Lauš i Begić pokušavali iz daljine.

Na samom kraju utakmice Jure Glavina je ubacio iz slobodnog udaraca s desne strane, na pet metara se najbolje snašao Luka Begić i glavom je savladao golmana Radnika za 1:1.

Ubrzo su igrači Posušja tražili penal zbog prekršaja nad Vukojom, ali je sudac rekao da se igra nastavi i došlo je do sukoba kod klupe Radnika, ali se brzo situacija smirila i susret je završen rezultatom 1:1.

Naredno kolo Posušje gostuje Slobodi, a Radnik dočekuje Zrinjski.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U SFK Libero Goražde ogorčeni suđenjem sutkinje Vesne Miletić, tražit će njeno izuzeće

U Posušju otkriven kućni laboratorij za uzgoj marihuane

Velež i Tuzla City podijelili bodove

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo