FENA biznis     | 20.09.2021. 10:11 |

Simboličnom donacijom BCC Tuzla je uljepšao povratak đaka u školske klupe

FENA Saopćenje

Simboličnom donacijom BCC Tuzla je uljepšao povratak đaka u školske klupe

Dječaci i djevojčice u tuzlanskim osnovnim školama napokon su se vratili u školske klupe. Bingo City Centar svake godine organizira nešto zanimljivo, a ove je povratak đaka u Tuzli bio poseban jer su sve osnovne škole učešćem u Back to School projektu pod nazivom „Za bolju školu” dobile priliku osvojiti donaciju za sretan početak nove školske godine. BCC Tuzla, kao društveno odgovorna kompanija uvijek priča lijepe lokalne priče pa je tako poželjela da ovog septembra izmami osmijeh svim povratnicima u učionice i kupovinu pribora i drugih Back to School komada učini zabavnom.

Posjetioci centra su kupovinom u bilo kojoj trgovini u BCC-u, u periodu od 25.8. do 15.9.2021. godine, učestvovali u ovoj super priči za sve školarce. Na centralnom trgu BCC-a bili su postavljeni školski ormarići s nazivima svih tuzlanskih osnovnih škola. Ubacivši račun u ormarić s nazivom škole, kupci su dali svoj doprinos kampanji. Škola sa najvećim iznosom računa osvojila je donaciju.

Osnovna škola „Brčanska Malta”, koja postoji skoro 5 decenija, odabrana je kao pobjednica kampanje „Za bolju školu” i osvojila donaciju u vrijednosti od 3.000 KM.

„Prethodna školska godina je bila izazovna za sve. Zato se Bingo City Centar ove godine odlučio da zvanični povratak učenika i učenica u učionice proslavi kampanjom kroz koju će osim odlične ponude školskog pribora i svega potrebnog za bezbrižan početak škole, obilježiti  i ovom simboličnom donacijom kao doprinos lokalnoj zajednici i gradu“, izjavila je direktorica BCC-a, Lidija Tomić.

 
Press Office
 
Via Media d.o.o. Vrbaska 1, 71000 Sarajevo
T (+387 33) 72 00 20 F(+387 33) 72 00 21
press@viamedia.ba
www.viamedia.ba
Molimo vas razmislite o okolišu prije printanja ove poruke.
Please consider the environment before printing this email.
Molimo pročitajte/Please read

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Via Media i Bingo najuspješniji na vodećem digitalnom festivalu u regiji

Via Media najnagrađivanija agencija u BiH

Via Media apsolutni pobjednik na Sempl-u

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo