Bosna i Hercegovina     | 20.09.2021. 14:22 |

Za realizaciju Programa razvoja malog gospodarstva u HBŽ-u 250 tisuća maraka

FENA Saopćenje

LIVNO, 20. rujna (FENA) - Na prijedlog Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije, Vlada HBŽ-a je na sjednici u ponedjeljak utvrdila prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o unutarnjim poslovima resornoga ministarstva te ga uputila u daljnju skupštinsku proceduru.

Također, Vlada je utvrdila i uputila na daljnje postupanje i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova HBŽ-a.

Donošenjem Odluke, Vlada je dala suglasnost na izmjenu i dopunu Programa razvoja malog gospodarstva u Hercegbosanskoj županiji putem subvencije kamate – broj 4. Sredstva za realizaciju ove Odluke, u iznosu od 250.000 maraka, planirana su u Proračunu Hercegbosanske županije za 2021. godinu u Ministarstvu gospodarstva.

Uz to, Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Izmjene Programa utroška sredstava tekućih prijenosa "Potpora poljoprivrednoj proizvodnji i ruralnom razvoju" utvrđenih županijskim Proračunom za 2021. godinu.

Jednoglasno je donijeta Odluka o odobravanju financijskih sredstava u iznosu od 3.500 maraka u svrhu jednokratne novčane pomoći Tomislavu Laušu za liječenje bolesnog djeteta Josipa, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću HBŽ-a.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HNS-a BiH

Sjednica Predsjedništva HNS-a BiH u petak u Mostaru

Šečibović: Planirano izdvajanje više sredstava za Prokoško jezero (VIDEO)

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu