Sport     | 21.09.2021. 10:31 |

Ivanković: Poštujemo Tuzla City, ali na Pecari je favorit samo Široki Brijeg

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 21. rujna (FENA) – Tuzla City je odlična momčad koja je napravila dobre rezultate na otvaranju sezone, ali na Pecari favorit je isključivo Široki Brijeg, kazao je trener Širokobriježana Jure Ivanković Ivanković uoči susreta s FK Tuzla City.

 Naglasio je kako ulazak u sezonu nije bio onakav kakav su očekivali, ali da vremena za vraćanje u prošlost nema i da treba raditi na poboljšanju igre i rezultata u sljedećim utakmicama.

- Kada je ovako gust raspored nema vremena za vraćanje u prošlost i postavili smo se tako da ćemo se fokusirati na svaku sljedeću utakmicu koja dolazi. Sve misli su usmjerene na utakmicu protiv Tuzla Cityja. Oni imaju iskusnog trenera koji poznaje ligu i sve igrače, imaju momčad punu kvalitetnih individualaca koji mogu riješiti utakmicu, rade jednostavne stvari na najbolji mogući način. Mi rastemo kao ekipa iz utakmice u utakmicu i napredak u igri se osjeti, ali treba nam još vremena i prostora za napredak - ocijenio je Ivanković i dodao da je Begić spreman za susret s Tuzla Cityjem.

Trener Širokobriježana se osvrnuo i na najave ove utakmice u kojima se Široki Brijeg, kako je kazao, gura u drugi plan.

-  Činjenica je da nam određeni mediji ni prije nisu bili baš naklonjeni. Međutim, to nas ne može destabilizirati. Tuzla City je odlična momčad koja je napravila dobre rezultate na otvaranju sezone, ali treba reći da je na Pecari favorit isključivo i samo Široki Brijeg – naglasio je Ivanković.

Krilni napadač Širokobriježana Tonći Mujan naveo je kako igrači ulažu dosta truda da se igra poboljša i da se na treningu radi maksimalno angažirano i fokusirano.

- Treba nam jedan dobar rezultat kao nagrada za predanost i rad na treninzima. Ja sam ovdje već tri tjedna i mogu reći da momci na treningu daju svoj maksimum. Sve što radimo ima svoju svrhu i onako kako treba biti na utakmici mi tako i treniramo. Vjerujem da će se igra i rezultati u sljedećem razdoblju poboljšati, bez obzira na to kakav ishod bio na kraju ove utakmice – naglasio je Mujan.

Utakmica se igra u srijedu, 22. rujna, na Pecari s početkom u 18 sati.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Krišto u susretu sa Roswall:Vijeće ministara nastavlja istim tempom, reforme trebaju svima u BiH

Poziv na press konferenciju povodom kampanje 'Ne zatvarajmo oči. Zaštitimo djecu na internetu'

Forto: Povezanost BiH sa regijom i Evropom mora biti prioritet

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo