Najave     | 21.09.2021. 18:24 |

Međunarodni i interdisciplinarni kongres geštalt psihoterapije

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 21. rujna (FENA) - Četvrti Međunarodni i interdisciplinarni kongres geštalt psihoterapije održat će se od 23. do 26. rujna u Sarajevu, gdje će se okupiti istaknuta imena iz svijeta geštalt psihoterapije, kao i drugih terapijskih pravaca.

Kongres će se organizirati uživo i online putem zoom platforme.

Tema kongresa je "Ljubav i stanje sadašnjeg čovjeka", u okviru koje će istaknuta imena iz svijeta geštalt psihoterapije, kao i drugih terapijskih pravaca, društvenih i profesionalnih oblasti i kulture govoriti o važnosti i potrebi brige za mentalno zdravlje svakog pojedinca, ali i društva u cjelini. 

Skup organizira EGN Mreža europskih akreditiranih instituta za provođenje edukacije iz geštalt psihoterapije iz Hrvatske, Sjeverne Makedonije, Malte, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine, a domaćin u Bosni i Hercegovini je Institut Psiho-integrum iz Sarajeva. 

Svečano otvaranje kongresa održat će se u četvrtak, 23. rujna, u Hotelu Europe u Sarajevu u 17 sati, a izjave za medije planirane su u 16.30 sati, priopćili su iz Organizacijskog odbora navednog skupa.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Stanari u akciji čišćenja zajedničkih prostorija, za primjer ostalima

Počelo uređenje Trga Karla Paržika na Marijin dvoru

Glasanje u Sarajevu za parlamentarne izbore u Hrvatskoj

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta