Stranačke aktivnosti     | 23.09.2021. 14:01 |

Saopćenje za javnost Gradskog odbora SDA Mostar

FENA Saopćenje

Gradski odbor SDA Mostar daje punu podršku Upravi Veleža na čelu sa predsjednikom Hasićem i u potpunosti stoji zajedno sa svim zaljubljenicima uz Velež i Rođene  u ovom slučaju i u borbi za poštene uslove igranja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ovako brza reakcija i  odluka, etiketiranje časnih i uglednih ljudi  bez pravovremenih službenih izvještaja i saznanja nadležnih organa MUP-a HNK, na temelju pretpostavki i ličnih ocjena  za događaje vezane za utakmicu Velež-Borac  su u potpunosti neprihvatljivi i vode do zaključka da su čelni ljudi Saveza krenuli u ranije pripremljeni napad na F.K.Velež, Upravu i predsjednika.

Gradski odbor SDA Mostar smatra neprihvatljivim drakonske kazne donesene na jučerašnjoj sjednici Disciplinske komisije izrečene ispred Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine  za F.K.Velež i predsjednika Šemsudina Hasića.

Cijenimo da ovaj slučaj treba biti vođen sa nivoa državnih pravosudnih organa i svoju pravdu tražiti i do Suda za sportsku arbitražu.

Velež je Klub raje,  ljubavi, ponosa i prkosa i poručujemo da svi zajedno stojimo kod njegove prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Gradski odbor SDA Mostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost GO SDA Mostar

Saopćenje za javnost GO SDA Mostar

Priopćenje za javnost GO SDA Mostar

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana