Bosna i Hercegovina     | 30.09.2021. 19:13 |

Galić na GP Svilaj: Nastavlja se rad na borbi protiv prekograničnog kriminalita

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 30. rujna (FENA) - Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić, sa svojim suradnicima, nazočio je u četvrtak svečanom otvorenju Graničnog prijelaza i mosta Svilaj.

Galić je ujedno održao sastanak s pomoćnikom ravnatelja za organizaciju i operacije Draganom Kulićem, načelnikom Terenskog ureda Sjeveroistok Perom Milivojevićem, pomoćnikom načelnika Anđelkom Mikićem i zapovjednikom Postrojbe granične policije Brod Miloradom Plavšićem, povodom aktualnog otvaranja Graničnog prijelaza i mosta Svilaj te obveza i aktivnosti pripadnika Granične policije BiH u vezi s borbom protiv svakog oblika prekograničnog kriminaliteta.

Ravnatelj Galić istaknuo je da je izgradnja ovog graničnog prijelaza od iznimnog značaja, posebno radi bržeg protoka ljudi i roba, samim time i značajnijeg utjecaja na gospodarske aktivnosti te da će Granična policija BiH obavljati poslove granične kontrole, kao i do sada, sukladno zakonu, ali i u mnogo boljim uvjetima nego je to na većini drugih prijelaza.

Ujedno je naglasio da će pripadnici Granične policije BiH nastaviti aktivno raditi na borbi protiv prekograničnog kriminaliteta, saopćeno je iz GPBiH.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kuprešaković u studijskom posjetu OLTIM-u u Parizu

Kuprešaković i predstavnici UNODC-a razgovarali o zajedničkim aktivnostima i modalitetima saradnje

Pripadnici Granične policije BiH spriječili krijumčarenje 22 strana državljana

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta