FENA biznis     | 06.10.2021. 11:50 |

Svaku kupovinu pametno usitnite na rate uz BBI Mastercard® debit kartice

FENA Saopćenje

 

Svaku kupovinu pametno usitnite na rate uz BBI Mastercard® debit kartice 

Jedna kartica, nove pogodnosti

Inovacije i razvoj pokretači su privrednih kretanja u svijetu. Kako bi zadovoljila potrebe klijenata i pružila im vrhunski kvalitet usluge Bosna Bank International (BBI) kontinuirano radi na inovacijama koje bi olakšale svakodnevni život građana BiH. Razvojni tim BBI banke unaprijedio je svoje BBI Mastercard® debitne kartice tako da ove kartice, koje se aktiviraju uz tekući račun, istovremeno mogu biti i kartice za kupovinu na rate.

"Veoma smo zadovoljni da sada imaocima BBI Mastercard® debitnih kartica, na jednom mjestu, u okviru jedne kartice možemo pružiti nove pogodnosti. Naime, korisnici BBI Mastercard® debitne kartice koja je povezana sa tekućim računom i na kojoj imaju redovne prilive, kao što je plata, mogu tu karticu koristiti i kao karticu za kupovinu na rate. To znači da sa unaprijeđenom BBI karticom svaku kupovinu mogu usitniti i plaćati u ratama, bez obzira o kojem se iznosu kupovine radi i mogu to učiniti na svakom prodajnom mjestu. Upotreba ove pogodnosti je veoma jednostavna. BBI banka će klijentu putem SMS poruke odmah nakon obavljene kupovine poslati poruku:“Da li ovu kupovinu želite podijeliti na rate?“.

Dovoljno je da klijent odgovori sa "DA" (u roku od sat vremena od obavljene transakcije) i iznos će biti podijeljen na rate. Mjesečno je klijent u obavezi uplatiti 3% od ukupno potrošenog iznosa. Naravno, vodimo računa o finansijama naših klijenata, pa je u zavisnosti od klijentovih sposobnosti ovaj iznos zaduženja limitiran posebno za svakoga, a maksimalno zaduženje je do 5.000 KM",  pojašanjava Alma Šljivo, rukovoditeljica Odjela za razvoj proizvoda BBI banke.

Osim pogodnosti da svaku kupovinu možete usitniti na rate u okviru ove jedinstvene kartice, klijenti mogu aktivirati i prekoračenje do 2.000 KM i to bez naknade za korištenje, ukoliko ste karticu i tekući račun otvorili u okviru jednog od BBI paketa usluga i proizvoda.

Aktivirajte nove mogućnosti BBI Mastercard® debitnih kartica u jednoj od poslovnih jedinica BBI banke širom BiH, ili ukoliko ne posjedujete ovu karticu otvorite tekući račun u BBI banci uz koji dobijate ovu jedinstvenu karticu

Aplicirajte online i saznajte više informacija na linkovima:

BBI Mastercard® Debit kartica
BBI Mastercard® Debit Gold kartica
Shopping limit
 

 
Alma Redžepagić 
Stručni saradnik za odnose sa javnošću
Marketing i komunikacije     
 


         
Bosna Bank International d.d.
Trg djece Sarajeva bb 
71000 Sarajevo | Bosnia and Herzegovina
Tel: 033 275 221  
E-mail: alma.redzepagic@bbi.ba 
www.bbi.ba
 
 

Izjava o odricanju od odgovornosti | Legal disclaimer
Molimo vas da razmislite o okolišu prije štampanja ove e-mail poruke. | Please consider the environment before printing this email.
 
 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Otvorena online registracija za 11. Sarajevo Business Forum

Potpisani prvi ugovori iz subvencionirane linije za privrednike SBK

Iskoristite BBI akcijsku ponudu na depozite do 20.000 KM

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'