Sport     | 08.10.2021. 13:32 |

Jusup: Sve utakmice su zahtjevne i u novu sezonu ABA 2 Lige krećemo motivirani

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 8. listopada (FENA) – Trener HKK Široki Danijel Jusup naglasio je u petak uoči nove sezone regionalne košarkaške ABA 2 Lige, kako njegovu momčad očekuje zahtjevna sezona te da se treba fokusirati na posao jer samo tako mogu doći do željenog rezultata.

-  Napokon je došlo vrijeme da se krene igrati za bodove. Imali smo pripreme od sedmog mjeseca do sada i pet prijateljskih utakmica, a sada ćemo odigrati još jednu. Završili smo sastavljanje momčadi. Protivnici u ABA 2 Ligi su jako dobri, a jedna od tih ekipa je i Borac s kojim sada igramo. Sve utakmice će biti izuzetno zahtjevne i moramo biti maksimalno motivirani i fokusirani da bismo ostvarili pozitivan rezultat – kazao je trener Širokobriježana i dodao da su spremni za sve izazove.

Mateo Čolak, jedan od igrača s iskustvom igranja u ABA 2 Ligi osvrnuo se na početak nove sezone, naglasivši kako u momčadi vlada dobra atmosfera.

- Mi smo već dugo u trenažnom procesu, neki su spremni malo više, a neki malo manje s obzirom na to da su došli kasnije. Igranje u ABA 2 Ligi je izuzetno zahtjevno i treba znati i moći odgovoriti svakoj protivničkoj ekipi na takve izazove. Ja sam prije nekih osam mjeseci igrao protiv Borca, oni su zadržali nekoliko igrača i poznajem ih kao momčad. Mi se jako dobro pripremamo i ući ćemo bez straha i s puno motiva u ovu sezonu – istaknuo je Čolak.

Mate Mandić smatra kako su uvjeti za rad i razvijanje u Širokom na izuzetno dobroj razini.

- Jako sam se brzo snašao u Širokom i prilagodio se uvjetima koji ovdje vladaju. Momčad koja je sada složena je jako dobra i vidi se da su to momci s karakterom. Upoznao sam ih prije dva mjeseca, a imam osjećaj da s njima igram već jako dugo. Uvjeti za rad su jako dobri i meni odgovara ovaj sustav igre u koji sam došao. Mislim da možemo pokazati puno toga dobroga, ako nas zaobiđu ozljede – zaključio je Mandić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

KK Radnički Goražde novu sezonu A1 lige FBiH otvara sutra sa ekipom IUS Wolves Ilidža

Koncertom 'Sarajevo ljubavi moja' otvorena nova umjetnička sezona Narodnog pozorišta

Jusup se nada novoj pobjedi Širokog u derbiju protiv Borca

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo