Stranačke aktivnosti     | 08.10.2021. 15:36 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Programska konvencija Nezavisnog bloka 31. oktobra u Sarajevu

Nezavisni blok je održao svoju redovnu sjednicu Predsjedništva, na kojoj je donesena odluka da se 31. oktobra 2021. godine u Sarajevu, održi Programska konvencija Stranke.

Na ovom događaju će učestvovati 150 delegata iz cijele BiH, a Programska konvencija ima za cilj dodatno ojačati unutrašnje stranačke kapacitete, te utvrditi odgovor Nezavisnog bloka na najvažnija politička pitanja u državi i odrediti strateške političke pravce djelovanja i ponuditi program i rješenja za naredni period.

"Važno je da dodatno i u najširem sazivu utvrdimo naše glavne smjernice, a vjerujem da ćemo do održavanja naše Konvencije, sa partnerima moći dogovoriti i kandidata za člana Predsjedništva BiH koji bi predstavljao koaliciju stranaka centra na narednim izborima.

Uvjereni smo, ma kakva izborna pravila bila, da će to biti novi član Predsjedništva BiH", izjavio je Vedad Gačanović, generalni sekretar Nezavisnog bloka.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'