Magazin     | 10.10.2021. 14:10 |

Regionalni beauty stručnjaci u Mostaru

FENA Mladenka Krilic

MOSTAR, 10. listopada (FENA)  - U organizaciji Infinie d.o.o., tvrtke za distribuciju i prodaju beauty kozmetike i pružanju kozmetičkih usluga, u subotu je u prostorijama hotela Mostar u Mostaru održana svečanost u povodu trodnevne Masterclass-radionice, koja je okupila više od stotinu sudionika iz beauty industrije iz zemlje i regije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore. 

Ovom prigodom najzaslužnijim partnerima, sudionicama i djelatnicima koji imaju posebne zasluge za poslovni usjeh ove tvrtke uručena su priznanja i zahvalnice.

Ovaj jedinstveni događaj u Mostaru, koji je u tri dana okupio stotinu sudionika iz zemlje i regije, bila je prilika da usavršavaju tehnike rada iz oblasti beauty industrije. Također, sudionici su imali priliku razmjeniti iskustva s Teom Flego iz Pule, celebrity vizažisticom koja je postala popularna ponajviše radi efektne transformacije izgleda svoje bake. Zatim s Merjem Nuhić&Adnom Hajdarević (Ters Bosanska) iz Sarajeva, Ninom Novaković iz Beograda i Ivanom Kardum iz Zagreba.

Gosti predavači mastrclassa bili su: Dea Leko, osnivačica i direktorica Sajma vjenčanja, Dejana Rosuljaš, novinarka i TV voditljica iz Sarajeva, Bojana Mutić - influencerica i blogerica (Moda i Tako to)  iz Banja Luke i Seid Masnica, TV urednik i voditelj iz Mostara.

Sudunici massterclassa su, uz ostalo, imali priliku sudjelovati i na panel diskusijama o temi marketinga i društvenim mrežama-njihovom korištenju, ali i praktično vidjeti kako napraviti profesionalne fotografije, reklame za tvrtke i priliku da ostvare poslovne kontakte.

- Svima nam je zajedničko da se trudimo postati konkurentniji na tržištu i mjestu gdje živimo i radimo jer je široka lepeza proizvoda i usluga za njegu koja pomaže kozmetičarma da ulijevaju povjerenje svojim klijentima - istaknula je direktorica Infinie Josipa Fofić.

Lider u ovoj branši, Infinia osnovana je 2014. godine i u osam godina djelovanja odradila je 744 grupnih i indivudualnih kozmetičkih edukacija. Edukacijski centar je u tom razdoblju prošlo oko 1 300 osoba, te 10 000 modela koji su dobii besplatne tretmane.

Tvrtka se proširila u zemlje regije te svoje poslovne partnere našla u Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Srbiji.  

Osim po edukaciji, Infinia je poznata po kozmetičkom salonu u Mostaru koji posjećuje oko 5000 klijenata, što pak potvrđuje podatak da Hercegovke, odnosno Mostarke jako puno brinu o svom izgledu.  

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Obilježavanja Svjetskoga dana voda u Federaciji BiH

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo