Stranačke aktivnosti     | 13.10.2021. 10:28 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: Izbori u Prijedoru istorijska prilika za konačan udarac SNSD-u

Izbori u Prijedoru su istorijska prilika da zadamo konačan udarac SNSD i da imamo Prijedor Banjaluku i Bijeljinu kao ključne temelje opozicije – istakao je predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović.

„Ako ih pobijedimo u Prijedoru, mi smo pobjednici za opšte izbore 2022. godine i oni to znaju. SDS će nastojati da imamo jednog zajedničkog kandidata opozicije u Prijedoru. Vidjećemo ko može da ima najveću podršku i jedan zajednički kandidat je nešto ka čemu treba da težimo“ – poručio je Šarović.

Predsjednik SDS je kazao da će SDS kroz proces koji slijedi, nastojati da opozicija iznese kampanju svog kandidata ne dirajući u razloge koji su naveli, već sad bivšeg gradonačelnika, da podnese ostavku.

„SDS se nikada nije bavio prljavim stvarima. Razloge za ostavku ostavljamo bivšem gradonačelniku i njegovoj porodici i njegova je to odluka. Samo nekorektni i nedostojni ljudi mogu optuživati SDS za ovu aferu u Prijedoru koja je dovela do ostavke gradonačelnika“ – izjavio je Šarović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

SDS

Vezane vijesti

Miličević: SDS će sigurno izaći na izbore

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu