Bosna i Hercegovina     | 14.10.2021. 09:03 |

Grad Mostar traži izvođače za Advent i doček Nove godine na otvorenom

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. listopada (FENA) - Grad Mostar objavio je javni poziv za iskaz interesa za predlaganje zabavnog programa u okviru manifestacije Advent u Mostaru 2021. i Doček Nove 2022. na otvorenom.

"Programe želimo sukreirati uz sudjelovanje građana pa pozivamo ustanove, udruge i pojedince da predlože programe koji će uključivati kulturne, umjetničke, obrazovne, zabavne, animacijske i druge slične aktivnosti pogodne za najširu publiku, djecu i/ili odrasle, i za izvođenje na otvorenom. Zabavni programi u okviru navedene manifestacije odvijat će se u razdoblju od 15. prosinca 2021. do 2. siječnja 2022. godine", priopćeno je iz Grada Mostara.

Prijedlozi programa podnose se u slobodnoj formi i moraju sadržavati naziv programa, nositelje programa, kratak opis i strukturu, te troškovnik programa.

Sve prispjele prijedloge vrednovat će Služba za kulturu Grada Mostara kao nositelj aktivnosti zabavnog programa Adventa 2021. i dočeka Nove godine, a zajedno s MC Pavarotti i Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače u svojstvu producenata i organizatora događaja odabrat će i podržati programe.

Informacija o objavi Poziva bit će objavljena i u drugim javnim glasilima, sva dodatna pojašnjenja o pojedinostima mogu se dobiti putem elektroničke pošte "kultura@mostar.ba", a na istu adresu u elektronskoj formi predlagatelji programa mogu podnijeti svoje prijave programa te u predmetu navesti "Prijedlog programa-Advent u Mostaru i Doček nove 2022".

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Anketiranje mladih u svrhu izrade Strategije za mlade Grada Mostara

MO-Redar: Aplikacija za aktivno sudjelovanje građana u očuvanju kvalitete života u Gradu Mostaru

Peticija za aktivno učešće građana u izradi Prostornog plana Mostara i HNŽ-a

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo