Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost DNS-a

Saopćenje, Ilustracija

 

RTRS popušta pred voljom građana!


Pritisak koji smo zajedno sa vama, dragi građani, ostvarili na vlast počeo je da daje rezultate.


Iako se govorilo da nema mjesta u Multipleksu A sada je RTRS odlučio da, ako dobije saglasnost od RAK-a, ipak ustupi mjesto BN televiziji.


-Dragi građani, borba se ipak isplati. Pogledajte samo zadnjih mjesec dana. Pobunili smo se zbog afere kiseonik pa smo ih natjerali da promijene dobavljače i mijenjaju zakonske okvire. Ustali smo protiv loših uslova u kuhinji UKC-a pa su je preko noći renovirali. Tražili smo ostavku moralno zalutalog gradonačelnika Prijedora i dobili je - ističe potpredsjednik DNS dr Radislav Jovičić.


Sistem je korumpiran i pod kontrolom nekolicine, ali ni oni ne mogu protiv volje građana. Ne mogu protiv vaše volje!


- Ne smijemo se još opustiti. Zamislite koliko je još neotkrivenih afera? Koliko je vašeg novca završilo kupujući tuđe vile, tuđe automobile i kiteći harmonike dok se vi borite za normalan život? DNS će nastaviti sa borbom koja će trajati dok ne promijenimo, ne samo vlast, nego i sistem u Republici Srpskoj – zaključio je Jovičić.

 

Potpredsjednik DNS
dr Radislav Jovičić

 

 

DNS
Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.