Magazin     | 21.10.2021. 08:22 |

U kino sali u Konjicu večeras gostuju 3D filmski hitovi

FENA Saopćenje

KONJIC, 21. oktobra (FENA) - U Kino sali Narodnog univerziteta Konjic večeras gostuju dva filmska hita u 3D formatu: "The Boss Baby 2" i "Dune".

Film "The Boss Baby 2" bit će prikazan u 17.30 sati, a u glavnim ulogama su Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Eva Longoria, Jimmy Kimmel i Lisa Kudrow. Redatelj filma je Tom McGrath.

"U nastavku komedije nominirane za Oscara DreamWorks Animationa, braća Templeton – Tim (James Marsden) i njegov mali šef Ted (Alec Baldwin) postali su odrasli i udaljili se jedno od drugoga. Tim je sada oženjeni tata koji ostaje kod kuće. Ted je izvršni direktor hedge fonda. No, nova šefica s vrhunskim pristupom i sposobnim stavom uskoro će ih ponovno okupiti … i nadahnuti novi obiteljski posao.

Tim i njegova supruga Carol (Eva Longoria), hraniteljica obitelji, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabitom (Ariana Greenblatt) i preslatkom novom dojenčadi Tinom (Amy Sedaris). Tabitha, koja je u vrhu svoje klase u prestižnom Acorn Centru za napredno djetinjstvo, obožava svog ujaka Teda i želi postati poput njega, ali Tim, još uvijek u kontaktu s njegovom preaktivnom mladenačkom maštom, brine se da previše radi i da joj nedostaje na normalno djetinjstvo. 

Kad beba Tina otkrije da je – ta-da! – strogo povjerljivi agent zaabyCorp u misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabitine škole i njezinog misterioznog osnivača, dr. Erwina Armstronga (Jeff Goldblum), na neočekivani način ponovno će okupiti braću Templeton, navesti ih na ponovnu procjenu značenje obitelji i otkrijte ono što je uistinu važno", navode organizatori.

U glavnim ulogama filma "Dune", koji će biti prikazan u 20 sati, su Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Josh Brolin, Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem, Stephen McKinley Henderson, David Dastmalchian, Chang Chen i Sharon Duncan-Brewster. Redatelj filma je Denis Villeneuve.

"Mitsko i emocionalno nabijeno junačko putovanje, Dune priča priču o Paulu Atreidesu, briljantnom i nadarenom mladiću rođenom za veliku sudbinu izvan njegovog razumijevanja, koji mora putovati na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje obitelji i svog naroda. Dok zlonamjerne snage eksplodiraju u sukobu zbog ekskluzivne opskrbe planeta najdragocjenijim postojećim resursom – robom koja može otključati najveći potencijal čovječanstva, preživjet će samo oni koji mogu pobijediti svoj strah", stoji u saopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Brčkom proglašeni najbolji filmovi 'Turizam film festivala'

Projekcije za učenike škola u okviru manifestacije '4. Dani audio-vizuelnog naslijeđa i umjetnosti'

Još danas filmovi u programu 29. Sarajevo Film Festivala

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'