Bosna i Hercegovina     | 21.10.2021. 15:01 |

Federalno ministarstvo donira sredstva za kulturni centar u Ljubuškom (VIDEO)

FENA Nina Maslo

MOSTAR, 21. listopada (FENA) - Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić razgovarao je u Ljubuškom s predstavnicima povratnika i gradonačelnikom Vedranom Markotićem o suradnji na projektima usmjerenim na poboljšanje položaja povratnika u tom gradu.

- Svake godine radimo neke nove projekte. 2018., 2019. i 2020. to je bilo asfaltiranje u Gornjem gradu i na području Mostarskih vrata, a za ovu godinu smo upravo potpisali ugovor gdje dobivamo 30.000 maraka za izgradnju kulturnog centra u Gornjem gradu - kazao je novinarima nakon sastanka gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić.

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić pohvalio je dosadašnju suradnju s lokalnim vlastima, obećavši daljnju potporu projektima u Ljubuškom.

- Ovo je, ujedno, prilika da pozovemo fizičke osobe da se prijave na naše javne pozive. Nažalost, vrlo je malo zahtjeva iz Ljubuškog prema Federalnom ministarstvu izbjeglica kada su u pitanju naši javni pozivi. Ovdje jeste mali broj povratnika, ali potrebno je malo više aktivizma s njihove strane kako bismo zajednički poboljšali kvalitetu njihovog života – poručio je ministar Ramić.

Pogledajte http://www.fena.ba/video/6624

Preuzmite https://drive.google.com/drive/folders/1HIoxrUTOuY3lKeeJw2CfUP1spgZQ5hoJ?usp=sharing

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Ljubuškim maturantima po 300 maraka potpore

Grad Ljubuški: Za subvencioniranje privatnih vrtića 80.000 maraka

Panel o jačanje uloge mjesnih zajednica u BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom