Sport     | 22.10.2021. 12:11 |

Ivanković: Dobro smo trenirali i spremni smo za Radnik

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 22. listopada (FENA) – U 14. kolu m:tel Premijer lige BiH momčad NK Široki Brijeg igra na gostovanju kod FK Radnik Bijeljina, a trener Širokobriježana Jure Ivanković kazao je kako je njegova momčad spremna za susret i da nema ozlijeđenih igrača.

 Procijenili su, naglasio je Ivanković, da na put u Bijeljinu krenu ranije kako bi se igrači odmorili i pripremili za utakmicu.

-  Putujemo u Bijeljinu. Pošto je put dug i naporan procijenili smo da trebamo dva dana ranije krenuti kako bi se igrači odmorili i pripremili za nedjelju. Mišljenja smo da će ona sama od sebe dosta diktirati raspoloženje i za drugu utakmicu koja nas čeka u Kupu. Dobro smo trenirali prošlog tjedna i spremili se za ovu utakmicu. Nema ozlijeđenih igrača, ali Tonći Mujan ima virozu, pa ćemo vidjeti šta će se događati s njim u ova dva dana – rekao je Ivanković.

Dodao je kako im je važno da na raspolaganju imaju što veći broj igrača u kadru za ove dvije jako zahtjevne utakmice.

- Jako je bitno da u ove dvije utakmice imamo što više igrača na raspolaganju kako bismo bili što svježiji na terenu. Ostajemo u Bijeljini sve do utakmice Kupa. Odradit ćemo dva treninga između utakmica i mislim da je to ispravan potez jer ponovo za vikend imamo prvenstvenu utakmicu. Učiniti ćemo sve što je u našoj moći da sve utakmice dočekamo u što boljem fizičkom stanju – kazao je trener Širokobriježana.

Susret je najavio i vratar Dario Miškić koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva svojim obranama u brojnim utakmicama spasio Širokobriježane.

-  Svaku utakmicu želim sačuvati svoju mrežu i tako se pripremam. Uradili smo kvalitetne taktičke analize i pripreme. Uvjeren sam u dobar rezultat, a to su tri prvenstvena boda i prolaz u kupu - istaknuo je Miškić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Novo Sarajevo - Izmjena saobraćaja tokom utakmice FK 'Željezničar'i FK 'Sarajevo'     

U SFK Libero Goražde ogorčeni suđenjem sutkinje Vesne Miletić, tražit će njeno izuzeće

Velež i Tuzla City podijelili bodove

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana