Bosna i Hercegovina     | 22.10.2021. 17:03 |

Galić i Benković o rezultatima rada pripadnika Postrojbe GPBiH

FENA Saopćenje

ORAŠJE, 22. listopada (FENA) - Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić sastao se u petak u Orašju sa zapovjednicom Postrojbe Granične policije Orašje Stanislavom Benković i tom prigodom su razgovarali o rezultatima rada kao i trenutnim aktivnostima koje provode pripadnici Postrojbe Granične policije Orašje.

"Od početka godine, otkriveno je više od 40 kaznenih djela krivotvorenja isprava, posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga i krijumčarenja ljudi u zoni odgovornosti PGP Orašje. Otkriveno je više od 200 osoba prema potragama. U navedenom razdoblju, državnu granicu u nadležnosti PGP Orašje prešlo je više od 940.000 prijevoznih sredstava", navodi se u priopćenju iz Granične policije BiH.

Ravnatelj Galić je pohvalio rad ove postrojbe i istaknuo kako treba nastaviti ulagati maksimalne napore u zaštiti državne granice.

"Pripadnici Postrojbe Granične policije Orašje zalažu se u cilju ostvarivanja što boljih rezultata rada po svim segmentima, a posebno sprječavanja i otkrivanja svih vidova prekograničnog kriminaliteta, što u konačnici vodi ka postizanju i održavanju dobre sigurnosne situacije na dijelu granice u zoni odgovornosti Postrojbe granične policije Orašje", istaknuo je Galić.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Kuprešaković u studijskom posjetu OLTIM-u u Parizu

Kuprešaković i predstavnici UNODC-a razgovarali o zajedničkim aktivnostima i modalitetima saradnje

Pripadnici Granične policije BiH spriječili krijumčarenje 22 strana državljana

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo