Kultura     | 25.10.2021. 10:53 |

Jubilarna 200. izvedba komedije 'Rodijaci' u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 25. listopada (FENA) - Komedija "Rodijaci" autora Petra Miloša odigrat će se u srijedu, 27. listopada u Hrvatskom domu hercega Stjepana (HDHS) Kosače u Mostaru u 20 sati.

U ovoj jednosatnoj komediji s dva lica Matišu i Stipana glume Miro Barnjak i Velimir Pšeničnik Njirić, koji je ujedno i redatelj predstave. Autor na duhovit način prikazuje vrijeme u kojem živimo kao i događaje iz života dvojice hercegovačkih gastarbajtera koji, na pola nepismeni, žive i rade u Njemačkoj.

Predstava prikazuje naše ljude u inozemstvu u želji za povratkom, kao i one koji tek odlaze za boljim životom, priopćeno je iz HDHS Kosača.

"Predstava 'Rodijaci', igrana u BiH, Hrvatskoj i inozemstvu, priča je o svima nama, kakvi jesmo i kakvi ne želimo priznati da jesmo. Susret s 'Rodijacima' je i u neku ruku i susret sa samim sobom i zato se ova predstava može gledati više puta i ona će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima", kazali su organizatori.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kosače, svaki radni dan od 13 do 20 sati, ili rezervirati na broj 063/940-584, stoji u priopćenju.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Komedija 'Ubit ću se, majke mi' za Dan žena u Kosači

Vrh "Mostarke" bit će pretovren u multimedijalni kulturni centar

Mikulićevi sržnici i umizmi predstavljeni mostarskoj publici

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo