Bosna i Hercegovina     | 26.10.2021. 15:37 |

Kordić s predstavnicima HVIDR-e o božićnom turniru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 26. listopada (FENA) - Gradonačelnik Mostara Mario Kordić održao je u utorak sastanak s izaslanstvom HVIDR-e Mostar na kojem su, uz ostalo, razgovarali o održavanju tradicionalnog malonogometnog božićnog turnira kojeg već 25 godina na visokoj razini organizira ova udruga.

Predstavnici HVIDR-e upoznali su gradonačelnika kako je iz tiska izišla i monografija "Srebrni jubilej božićnog turnira", a koja je objavljena upravo prigodom 25. godina božićnog malonogometnog turnira.

Gradonačelnik je u razgovoru obećao potporu Grada pri organiziranju najvećeg malonogometnog turnira u regiji koji se tradicionalno održava u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu.

Na sastanku je također bilo riječi i o drugim projektima HVIDR-e, kao i o problemima i aktivnostima koje provode ratni vojni invalidi, a koje su vezani za rad Gradske uprave ili gradskih javnih poduzeća.

Predstavnici HVIDRE-e zahvalili su gradonačelniku na prijemu kao i na dosadašnjoj suradnji i potpori radu udruge, a gradonačelnik je obećao kako će i dalje biti otvoren za rješavanje njihovih zahtjeva i podržavati konkretne projekte braniteljske populacije.

Sastanku su bili nazočni i predstavnici JP "Mostar Parking", priopćeno je iz Grada Mostara.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta