Stranačke aktivnosti     | 28.10.2021. 15:05 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Govedarica podržao Trivićevu: Dodik očigledno ne trpi one koje ne može da kontroliše

Iskrena i ljudska podrška ženi, majci i političaru Jeleni Trivić koja je juče bila meta besomučnih napada nerazumnog čovjeka kojem je predsjednik Narodne skupštine dozvolio da se iživljava nad poslanicima, dignitetom skupštine i sa zdravim razumom svih ljudi u Republici Srpskoj – poručio je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS.

„Degutantno je bilo slušati salve uvreda koje je Milorad Dodik uputio Jeleni Trivić u naletu svoga bijesa. Takvu nekulturu i bahatost nije niko zabilježio u Narodnoj skupštini RS od njenog nastanka do danas“ – kazao je Govedarica.

On je poručio da potpuno razumijem Jelenu Trivić jer je i sam nekad ranije bio meta Dodikovih mnogobrojnih uvreda kao i prostačkih psovki.

„Dodik očigledno ne trpi one koje ne može da kontroliše i koji javno iznose svoje protivljenje njegovoj politici suicidnoj po Republiku Srpsku, pa je sa govornice urlao i prijetio u maniru seoskog kabadahije“ – zaključio je Govedarica.
Sektor za
politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'