Sport     | 03.11.2021. 14:20 |

Jusup: Najviše smo okrenuti sebi, da iz utakmice u utakmicu budemo što bolji

FENA Filip Kožul

ŠIROKI BRIJEG, 3. studenoga (FENA) - Trener HKK Široki Daniel Jusup i igrač Ive Ivanov najavili su susret četvrtog kola Lige BiH protiv Sparsa.

Široki i Spars igraju na Pecari, a klubovi su koji se jako dobro poznaju, naglasio je u najavi trener Jusup.

- Igraju isti rang kao i mi, Drugu ABA ligu. Ove godine su u drugačijem sastavu, možemo reći da su novi tim. Dosta su poletni, imaju dosta energije. Pristupamo kao i svakoj drugoj utakmici, poštujemo sve ekipe. Najviše smo okrenuti sebi, da mi budemo iz utakmice u utakmicu bolji. Ako smo mi u redu, možemo imati mirnoću – rekao je Daniel Jusup.

Široki je trenutno u Ligi BiH sa skorom od 3:0 i nada se nastavku pozitivnog niza, naglasio je Jusup koji je optimističan u najavi ove utakmice.

Nakon utakmice protiv Sparsa u Ligi BiH, Široki putuje u Osijek na drugi balon Druge ABA lige.

- U Drugoj ABA ligi su sve dobre ekipe, svako svakoga može dobiti. U taj balon treba ići sa iskustvom i vjerujem da tu prvu utakmicu nećemo biti bez ispaljenog metka, kao protiv Borca. Ta utakmica je prošla pored nas. Na nama je da se pripremimo za to, prilagodimo. Kad smi mi okej, onda sam ja miran – rekao je Jusup.

U Drugoj ABA ligi, Široki ima skor od jedne pobjede i jedne izgubljene utakmice.

Igrač Širokog Ive Ivanov naglasio je da za ovakvu utakmicu momčad treba biti ozbiljna i koncentrirana  tijekom cijelog susreta.

- Spars je izmijenio dosta sastav u odnosu na prošlu sezonu i igraju ABA 2 Ligu kao i mi, a koliko sam vidio imaju jako dobru unutarnju igru i jako dobro trče. Trebamo biti koncentrirani i od samog početka ući jako u utakmicu i pokazati im da je Pecara za njih neosvojiva tvrđava. Nadam se da će navijači doći u što većem broju, jer njihova nam je podrška jako potrebna. Imali smo dosta problema s ozljedama u posljednje vrijeme, ali na to se nećemo vaditi, skupit ćemo se i dati sve od sebe da pobijedimo ovu utakmicu – kazao je Ivanov.

Izostankom Vucića u prošloj utakmici morao je popuniti poziciju koja nije njegova standardna u momčadi, ali je kazao kako mu to nije problem i da je spreman na sve za momčad.

- Spreman sam odgovoriti na sve zahtjeve trenera. Iako to nije moja prirodna pozicija stao sam za momčad i odradio to najbolje što sam mogao. Želim dati svoj maksimum i staviti se na raspolaganje momčadi u bilo kojem trenutku i na svakoj poziciji – dodao je Ivanov.

Utakmica HKK Široki i OKK Spars igra se u četvrtak u GSD Pecara s početkom u 17 sati.

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Proširuje se ABA liga

Igokea deklasirala Mladost u posljednjem meču prvog kola Lige 6

NBA - Golden State savladao Dallas za petu uzastopnu pobjedu

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'