Stranačke aktivnosti     | 03.11.2021. 17:23 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Šarović: Odlična vijest što je signal BN televizije pušten u MUX-A na Kozari


Odlična je vijest da su zahtjevi građana ispunjeni i da je signal BN televizije u MUX-A danas pušten na predajniku na Kozari, izjavio je predsjednik SDS Mirko Šarović.

On je nakon sjednice Predsjedništva SDS, koja je danas održana u Banjaluci, kazao da je veoma važno što su nosioci odluka čuli i ispunili opravdane zahtjeve građana i istakao da su to trebali uraditi i ranije.

„Ovom odlukom će prije svega biti zadovoljni gledaoci jer će imati pravo da gledaju i slušaju ono što žele“, naveo je Šarović.

On je rekao da će SDS na predstojećim vanrednim izborima u Prijedoru podržati Gorana Predojevića kandidata Demokratskog narodnog saveza.

Ovi izbori su važni, ne samo za Prijedorčane, nego za cjelokupnu javnost u Republici Srpskoj, je će oni biti svojevrsni test raspoloženja građana. Smatram da je Predojević pravi izbor za Prijedor i Prijedorčane“, istakao je Šarović.

SDS će, dodao je on, u punom kapacitetu podržati zajedničkog kandidata i pomoći u pripremi i samoj predizbornoj kampanji koja je kratka.

„Ja mislim da će nas biti dovoljno koji će se okupiti oko podrške Predojeviću“, poručio je Šarović.

Sektor za
politiku i medije

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. B.

SDS

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!