Sport     | 22.11.2021. 11:37 |

Zimski kampovi Akademije Asmir Begović u Sarajevu i Mostaru

FENA Saopćenje

 

SARAJEVO, 22. novembra (FENA) - Akademija Asmir Begović i ove će zime biti organizator i domaćin dva jednodnevna golmanska kampa, i to u Sarajevu i Mostaru.

Specijalizovana golmanska Akademija, koja na jednom mjestu okuplja najperspektivnije mlade golmane iz naše zemlje, do sada je bila organizator više kampova, uključujući i onaj održan u Vogošći prošlog ljeta. Filijale Akademije koje rade u Engleskoj i Njemačkoj također su bile organizotori posjećenih kampova, a jedan takav planiran je i za kraj 2020. godine u Londonu.

Ovaj put planirana su dva jednodnevna kampa. Prvi će biti održan u Sarajevu 8. januara na zatvorenom terenu Olimpijskog centra Zetra, dok je drugi na rasporedu 15. januara i u saradnji s FK Velež biće održan na Stadionu Rođeni.

Ovo je još jedna prilika za sve zainteresovane dječake i djevojčice u dobi od 8 do 18 godina da dobiju iskustvo treniranja u profesionalnom okruženju i individualnog rada s vrhunskim trenerima iz Bosne i Hercegovine i okruženja, saopćeno je iz Akademije.

Broj polaznika kampova je ograničen.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Ljetni kamp 'Zelenkapica' na Blidinju okupio djecu iz cijelog svijeta

Poziv za sudjelovanje na ljetnom inkluzivnom kampu SINOPS 2023.

Judo savez Bosne i Hercegovine održao kamp sa ekspertom iz Japana

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo