FENA biznis     | 23.11.2021. 11:36 |

Telemach: Najnoviji IDJ hitovi i više od 80 miliona pjesama isključivo u HiFi

FENA Saopćenje

Telemach BH: Najnoviji IDJ hitovi i više od 80 miliona pjesama isključivo u HiFi zvuku uz TIDAL

Sarajevo, 23.11. 2021 – Telemach BH korisnici u okviru TIDAL paketa od sada mogu da uživaju u svojoj omiljenoj muzici i novim IDJ playlistama, isključivo u najboljem HiFi zvuku do sada.

To znači da će korisnici TIDAL Premium paketa, po istoj cijeni kao i do sada, moći da slušaju muziku u HiFi kvalitetu uz TIDAL HiFi paket, dok će korisnicima dosadašnjeg TIDAL HiFi paketa i dalje biti dostupne audio inovacije poput Dolby Atmos, Sony 360 Reality Audio i Master sound quality u TIDAL HiFi Plus paketu.

Dio bogate TIDAL ponude koju čini 80 miliona pjesama svih muzičkih žanrova i 350.000 HD video sadržaja, sada su i najveći IDJ hitovi raspoređeni u pet novih playlista: Balkan Hitovi, Balkan Trap, Balkan Club Bangers, Serbian Music, IDJVideos Greatest Hits.

Više od 4.000 IDJ izdanja, 20.000 pjesama i preko 2.000 izvođača među kojima su Relja, Nikolija, Voyage, Nucci, Nataša Bekvalac, Cvija, Teodora Džehverović, Devito i mnoge druge najveće zvijezde regionalne muzičke scene današnjice, dostupno je u okviru IDJ playlista na TIDAL-u.

O popularnosti IDJ sadržaja i izvođača govore i nevjerojatne brojke YouTube kanala IDJVideos, koje su oborile rekorde i nadmašile cifru od čak preko 6 milijardi pregleda, impresivnih 80 miliona pregleda mjesečno na preko 1.000 muzičkih spotova.

U svim TIDAL sadržajima možete da uživate bez prekidanja i reklama, sa ili bez interneta, preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja. Možete da kreirate i svoje audio i video playlista, a TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke.

Pored muzičkih, tu su i ekskluzivni video sadržaji,  nastupi uživo, intervjui sa muzičkim zvijezdama, Podcasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima, TIDAL radio emisije koje vode poznati izvođači i Influenceri i još mnogo toga.

TIDAL HiFi paket, odnosno nekadašnji TIDAL Premium, je sastavni dio Telemach BH EON Premium paketa sa televizijom i internetom, kao i EON Premium paketa sa televizijom, internetom i telefonijom.

TIDAL paketi dostupni su svim Telemach korisnicima putem MOJ TELEMACH portala, već od 7,50KM mjesečno.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Kompanija Telemach BH predstavlja novi EON Video klub

Pobjednici GOOD HACKathona Telemach fondacije posjetili inovativni razvojni centar United Cloud

Novogodišnji paketići Telemach fondacije stigli do 650 mališana iz cijele BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'