Bosna i Hercegovina     | 24.11.2021. 20:16 |

Zbog udaranja policajca 23-godišnjem Sinjaninu određen jednomjesečni pritvor

FENA Saopćenje

LIVNO, 24. studenoga (FENA) – Općinski sud u Livnu odredio je u srijedu jednomjesečni pritvor osumnjičenom J.E. (23) iz Sinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo "napad na službenu osobu u vršenju poslova sigurnosti".

Osumnjičenom se stavlja na teret da je 20. studenoga ove godine oko 2.50 sati u Ulici Župana Želimira u Livnu, ispred ugostiteljskog objekta "Monarch", nakon što je prethodno vikom, galamom i psovanjem narušavao javni red i mir, otvorenim dlanovima s obje ruke u prsa udario službenu osobu, djelatnika PU Livno koji je poduzimao službene radnje.  

Nakon provedene kriminalističke obrade, uz izvješće o počinjenom kaznenom djelu, osumnjičeni je predan na daljnje postupanje Županijskom tužiteljstvu u Livnu.

Kako je priopćeno iz Tužiteljstva, po završetku donošenja naredbe o provođenju istrage i ispitivanja osumnjičenog, postupajući tužitelj podnio je Općinskom sudu u Livnu prijedlog za određivanje mjere pritvora.

Zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva, postupajući sudac Općinskog suda u Livnu donio je protiv osumnjičenog mjeru određivanja pritvora u trajanju od mjesec dana.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo