Sport     | 26.11.2021. 14:22 |

Balajić: Bod u Mostaru bi za nas bio jako velik

FENA Filip Kožul

POSUŠJE, 26. studenoga (FENA) – Sportski je se nadati da možemo doći do povoljnog rezultata protiv Zrinjskog, kazao je trener Posušja Stipe Balajić najavljujući utakmice 18. kola m:tel Premijer lige BiH Zrinjski – Posušje, koja se igra u subotu u Mostaru.

Balajić je istaknuo da ne treba posebno isticati kvalitete Zrinjskog koji, po njegovim riječima, trenutno igra najbolji nogomet u ligi.

- Čeka nas jako teška utakmica protiv najbolje momčadi u ligi koja je trenutno u naletu i igraju najbolji nogomet u ligi. Sasvim zasluženo se nalaze na prvom mjestu. Sportski je nadati se i za nas bi bod bio jako velik - naglasio je Balajić.

Nešto bolji rezultati u posljednje vrijeme odrazili su se i na atmosferu u momčadi koja je sada puno bolja.

- Za nas bi osvajanje boda u Mostaru značilo i kao poticaj za nastavak natjecanja u Premijer ligi. Sada smo u jednom solidnom nizu rezultata i prezentacije na terenu su dobre - kazao je Balajić.

Branič Riad Šuta, koji je proteklog ljeta dres Zrinjskog zamijenio onim Posušja, dodao je kako je vrlo dobro upoznat s kvalitetom "Plemića" i da je svjestan težine sutrašnje utakmice.

- Proveo sam pet godina u nogometnoj školi Zrinjskog i znam što taj klub znači za bh. nogomet. Ove sezone su uvjerljivi i zasluženo su na prvom mjestu s čak deset bodova ispred drugoplasirane momčadi. Očekuje nas jako teška utakmica koja će biti puna naboja. Sigurno je da bi bod za nas bio jako velik i mi ćemo dati sve od sebe da prikažemo što bolju igru na terenu i da se vratimo u Posušje s pozitivnim rezultatom – kazao je Šuta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana