Magazin     | 27.11.2021. 12:05 |

Sajam za sve ljubitelje ručnog rada i unikatnog dizajna idući vikend u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 27. studenoga (FENA) – Sajam kreativaca i malih poduzetnika 'RUKE Art Bazaar' okupit će kreativce koji će izložiti svoje unikatne proizvode u subotu, 4. prosinca od 12 do 21 sat u OKC Abrašević u Mostaru.

Preko petnaest izlagača iz Mostara i okolice izložit će svoje radove, a posjetitelji će moći uživati u bogatoj i raznovrsnoj ponudi rukotvorina od sjajno dizajniranih komada nakita, odjeće do svega za dom, priopćili su organizatori.

Među sudionicima naći će se već poznati mostarski brendovi poput Poppy Bags, Doxx, Tegla, Pulvinaris, Petit fil, Nettaigarden, Element 22, Avican, Mariel, Medusa mirrors, Brainfart, Ignis candle, Claire Noel, Lemi Creative, Bulbul, Košarice Helena, Gea heal i Shmizla art.

Organizatorica sajma Tea Antunović, mlada dizajnerica koja stoji iza brenda 'Doxx Design', kazala je kako je u Mostaru znatno porasla ručna izrada proizvoda.

- Velika pažnja daje se očuvanju okoliša i izbacivanju 'fast fashiona' iz našeg svakodnevnog života, a mi zbog toga svim rukotvorcima želimo dati mjesto pod svjetlom – kazala je organizatorica.

Dodala je kako je cilj da izlagači predstave svoju originalnost, ideje i kvalitetu onoga što se samo može postići rukama, ali i da javnost upozna lica koja stoje iza brenda.

Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori su najavili i nagradnu igru za sve posjetitelje, promotivne i akcijske cijene, kao i zabavno druženje u baru OKC Abrašević.

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Obavijest za građane Splitske ulice u Mostaru

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo