Sport     | 28.11.2021. 09:44 |

Judo - Borsa slavila u Mariboru i Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 28. novembra (FENA) - Judo klub "Borsa" ovog je vikenda nastupao na dva fronta. Borsini natjecatelji slavili su u Mariboru i Istočnom Sarajevu.

Ova natjecanja bila su organizirana za mlađe uzraste, a Borsini natjecatelji iznjedrili su 32 odličja i pehare za plasman 2. odnosno 3. mjesta u sveukupnom poretku tih dvaju natjecanja. 

U Mariboru je organiziran međunarodni judo turnir u organizaciji uspješnog slovenskog judo kluba "Duplek". Turniru je pristupilo 22 kluba iz Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Zlato su osvojili: Nika Krešić, Ante Soče, Jan Barbarić, Mateo Raspudić i Lara Knezović, srebro: Kiara Krtalić, Lucija Gašić, Vita Barbarić, Ivano Knezović, Elena Bekavac, Karla Žilić i Katja Jurić, a bronzu: Gabrijel Šarac i Anastasia Ignatkov.

U Istočnom Sarajevu organiziran je međunarodni judo turnir "Kup Istočne Ilidže" u organizaciji judo kluba "Famos". Turniru je pristupilo 450 natjecatelja, 37 klubova iz Bugarske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Zlato su osvojili: Ina Marić (zlato i u konkurenciji starijih) i Ivana Bebek, srebro: Anastasia Andrić, Ante Ramljak, Fran Zadro i Jana Halajkijević te bronzu: Stjepan Rozić, David Marić, Gabriel Jonjić, Karlo Novak, Paula Raić, Leona Čuljak (brozna i u konkurenciji starijih), Magdalena Frljić (bronza i u konkurenciji starijih), Tvrtko Slokar i Petar Frljić, saopćili su organizatori. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Judo klub Borsa najuspješniji klub na prvenstvu Judo saveza HB

Dva zlata na Afrika openu za džudo tim BiH

Korina Džidić iz Borse osvojila broncu na Europskom kupu Italije

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta