Bosna i Hercegovina     | 29.11.2021. 14:02 |

Mladi pjesnici protiv ovisnosti u Centru Los Rosales Mostar

FENA Saopćenje

MOSTAR, 29. studenoga (FENA) - Mini festival "Mladi pjesnici protiv ovisnosti" bit će održan u organizaciji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva (SPKD) Prosvjeta, Mostar u utorak, 30. studenoga u Centru Los Rosales, s početkom u 14 sati.

Program će započeti predavanjem psihologa Marka Romića na temu ovisnosti, nakon čega će biti upriličena promocija zbornika radova učenika osnovnih škola s područja Mostara ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti 4'', priopćeno je iz SPKD Prosvjeta, Mostar.

Riječ je o zborniku radova s književnog natječaja na temu prevencije i borbe protiv ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, a planirana je i dodjela nagrada i priznanja sudionicima natječaja.

Navodi se kako će također biti dodijeljene zahvalnice školama koje su sudjelovale u projektu, kao i Federalnom ministarstvu obrazovanja i znanosti uz čiju je potporu projekt ostvaren.

Projekt SPKD Prosvjeta, Mostar ''Mladi pjesnici protiv ovisnosti'', ima za cilj podići svijest učenika mostarskih osnovnih škola o problemu ovisnosti o drogi, alkoholu, igrama na sreću i kocki, kao i educirati ih o toj društvenoj pošasti. U okviru projekta, zbornik će naknadno biti podijeljen osnovnim školama grada Mostara, navedeno je u priopćenju.          

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Reformski procesi i inkluzija djece i mladih osoba s invaliditetom

Humanitarni koncert Orquestra de Cámara de Siero

Europ'Raid dolazi u Centar “Los Rosales”

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo