Ekonomija     | 03.12.2021. 12:11 |

Objavljena Potencijalna lista korisnika financijske pomoći obrtima u FBiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 3. prosinca (FENA) – Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta objavilo je Potencijalnu listu korisnika financijske pomoći na mrežnoj stranicama Ministarstva i Vlade FBiH.

Potencijalna lista korisnika financijske pomoći objavljena je u skladu s Uredbom o mjerama financijske pomoći obrtima i ostalim samostalnim djelatnostima u Federaciji Bosne i Hercegovine kako bi se ublažile negativne posljedice pandemije covida-19, priopćeno je iz spomenutog ministarstva.

Navedeno je kako će konačna lista korisnika financijske pomoći biti reducirana za sve obrte i ostale samostalne djelatnosti, a koji u skladu s članom 7. stav 1. točkom e) ne ispunjavaju uvjete iz ove uredbe.

U roku od osam dana od dana objave Potencijalne liste korisnika financijske pomoći, vlasnici obrta i ostalih samostalnih djelatnosti mogu podnijeti pismeni prigovor Ministarstvu uz adekvatne dokaze kao što su potvrda o izmirenim obavezama od Porezne uprave Federacije BiH, i to u originalnom primjerku ili ovjerenoj kopiji i slično.

Osnovani prigovori biti će uvaženi, a podneseni prigovori bez priloženih dokaza bit će odbačeni, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Kroz jačanje malih i srednjih poduzeća do 216 novih radnih mjesta (VIDEO)

FMRPO - Objavljena Potencijalna lista korisnika finansijske pomoći

Vlada FBiH: Uredba o dodjeli pomoći gospodarskim društvima opravdala namjenu

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana