Stranačke aktivnosti     | 04.12.2021. 18:15 |

Priopćenje za javnost GO HDZ-a BiH Mostar

FENA Saopćenje

Mostar, 4. prosinca 2021. godine

Humanitarna prodajna izložba “Adventski kontRAST” će se održati u nedjelju, 5. prosinca 2021. godine, u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača s početkom u 19.00 sati, gdje će biti upriličena prodaja skulptura, slika, božićnog nakita i čestitki izrađenih na radionicama tijekom ovog tjedna. Sav iznos prikupljen od prodaje će ići za najpotrebitije žitelje Grada Mostara.

Također, sutra će biti upriličena i izložba slika i skulptura koje su za ovu humanitarnu prodajnu izložbu donirali neki od najboljih profesora i studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Mostaru.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže sutra u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača na humanitarnoj prodajnoj izložbi. Jer jedino zajedno rastemo. Jedino zajedno možemo napraviti više i omogućiti onima kojima je potrebno, kvalitetniji Božić i Božićno razdoblje.

Organizacijski odbor HDZ BiH Mostar

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

U ponedjeljak sjednica Predsjedništva HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana