Stranačke aktivnosti     | 06.12.2021. 10:23 |

Saopćenje za javnost SDS-a

FENA Saopćenje

Dragojević Stojić: U nedjelju Prijedor dobija narodnog gradonačelnika Gorana Predojevića

Goran Predojević u dosadašnjem dijelu kampanje pokazao je cijeloj Republici Srpskoj ono što Prijedorčani već znaju, da je pristojan i odgovoran čovjek, sa prijateljima u svakom gradu Republike Srpske i predan ideju snažnijeg i ljepšeg Prijedora – istakala je dr Maja Dragojević Stojić, član Predsjedništva SDS.

„Podrška Goranu Predojeviću stigla je od svih ljudi kojima javnost Republike Srpske vjeruje, od LJubiše Petrovića, Draška Stanivukovića, Jelene Trivić, Nebojše Vukanovića, lidera svih političkih stranaka opozicije... I što je najvažnije u nedjelju dobiće podršku građana Prijedora“ – poručila je Maja Dragojević Stojić.

Ona je kazala da će Prijedor u nedjelju dobiti narodnog gradonačelnika, kojim se neće upravljati iz Laktaša ili Banjaluke kao ni iz komiteta neke političke partije i koji će za svoj mandat odgovarati samo narodu.

„Pobjeda Gorana Predojevića biće uvod u veliku narodnu pobjedu 2022. godine koja je važna za građane jer svi željno čekamo oslobađanje zarobljenih institucija, otvaranje velikih korupcionaških afera i uspostavljanje nove narodne vlade sposobnih a ne podobnih. Goran će u nedjelju pokazati da je vjesnik naše velike pobjede 2022. godine“ – zaključila je Maja Dragojević Stojić.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) L. A.

SDS

Vezane vijesti

Miličević: SDS će sigurno izaći na izbore

Saopćenje za javnost SDS-a

Saopćenje za javnost SDS-a

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta