Ekonomija     | 24.01.2023. 13:36 |

Znanstvena konferencija 'Web3 i blockchain u BiH' u Intera TP

FENA Saopćenje, Foto/ Intera TP

PROMOTIVNI SADRŽAJ

MOSTAR, 24. siječnja (FENA) - U organizaciji INTERA Tehnološki Park i Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti održat će se konferencija "Web3 & Blockchain u Bosni i Hercegovini" na kojoj će se govoriti o mogućnostima primjene, ali i stupnju razvoja, kako u Bosni i Hercegovini, tako i u regiji i svijetu.

 

Konferencija, koja je najavljena u svibnju 2023. godine u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka u Mostaru, bit će prilika za razgovor o najnovijim trendovima i primjerima primjene ovih tehnologija u različitim sferama.

Nakon prošlogodišnje konferencije o umjetnoj inteligenciji, i ova će konferencija nastaviti uhodanim stazama i, koristeći provjerene recepte za uspjeh, biti prilika znanstvenicima, inovatorima i zaljubljenicima u tehnologiju da prezentiraju svoje radove, istraživanja i inovacije, priopćili su iz Intere TP.

Cilj konferencije je osvrnuti se na trenutno stanje u Bosni i Hercegovini i regiji, ali i sudionicima približiti znanstveni pristup distribuciji i korištenju podataka općenito.

Svi zainteresirani za predstavljanje vlastitog osvrta na primjenu ovih tehnologija u različitim sektorima prijaviti se mogu na sljedećem linku, a sažetak rada (na B/H/S i engleskom jeziku) s okvirnim pregledom korištene literature mogu dostaviti na tec@intera.ba. Rok za prijavu izlaganja je utorak, 28. veljače  do 23:59h.  

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Konferencija o ženama s invaliditetom: Žene u drugom planu, pa tako i njihovo školovanje 

U subotu otvaranje panoramskog kotača u Mostaru

U Mostaru izložba i proglašenje najboljih radova u sklopu Dana frankofonije

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo