Sport     | 31.01.2023. 18:32 |

Kapetan Tirane potpisao za Zrinjski

FENA Saopćenje, Foto/ HŠK Zrinjski

MOSTAR, 31. siječnja (FENA) - HŠK Zrinjski Mostar i KF Tirana postigli su dogovor o transferu 22-godišnjeg lijevog braniča Marsela Ismajlgecija, koji je u utorak potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, potvrdili su iz Zrinjskog na svojoj Facebook stranici.

Kapetan albanskog prvaka u dresu Tirane upisao je 122 službena nastupa uz 10 pogodaka i 14 asistencija, dva nastupa upisao je i za A reprezentaciju svoje zemlje, a 2021. godine Nogometni savez Albanije (FSHF) izabrao ga je za najboljeg mladog igrača Albanije.

"Zadovoljni smo angažmanom Marsela Ismajlgecija, jer igrač njegovih kvaliteta odgovara našoj strategiji i ciljevima. Nastavit ćemo jačati našu momčad kako bismo ispunili očekivanja i ostvarili planirana postignuća", izjavio je Amir Gross Kabiri, dopredsjednik HŠK Zrinjski.

Denis Lasić, predsjednik HŠK Zrinjski kazao je kako se radi o igraču koji već sada iza sebe ima dovoljno iskustva i jako puno dobrih utakmica, ali koji je istovremeno i igrač koji u Zrinjskom može dodatno napredovati.

"Marselu želimo dobrodošlicu i puno uspjeha u našem dresu", dodao je Lasić.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Zrinjski u Banjaluci traži pobjedu koja bi ga ostavili u utrci za novi naslov prvaka

Bivši reprezentativac Sjeverne Makedonije potpisao za Zrinjski

Hajduk napunio stadion pod Bijelim brijegom, utakmica završila bez pobjednika

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom