Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Svijet     | 05.01.2018. 14:17 |

Wolff: Trump 'nema kredibilitet'

FENA Internet

WASHINGTON, 5. januara (FENA) - Autor kontroverzne knjige o Donaldu Trumpu i Bijeloj kući kazao je da američki predsjednik u ovom trenutku ima "manje kredibiliteta nego iko ko je ikada hodao Zemljom".

Michael Wolff, koji je proveo više mjeseci u Trumpovoj Bijeloj kući dok je radio na toj knjizi, time je uzvratio na Trumpove tvrdnje da je ta knjiga "puna laži", izvještava BBC.

Trumpovi advokati su prethodno pokušali zaustaviti objavljivanje knjige "Vatra i bijes: Unutrašnjost Trumpove Bijele kuće".

Wolff je u emisiji Today na televiziji NBC rekao da svi Trumpovi uposlenici "kažu da je on poput djeteta".

- Ono što oni pod time misle jeste da on ima potrebu za trenutnim zadovoljenjem svih njegovih želja. Sve se vrti oko njega. Taj čovjek ne čita, ne sluša. On je kao loptica u fliperu, samo udara od jedne do druge strane - dodao je Wolff.

On je istakao da je "nevjerovatno" da predsjednik SAD-a pokušava spriječiti objavljivanje njegove knjige, što je potez kakav "jedan direktor kompanije srednje veličine" ne bi ni pokušao.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Anketa - Afroamerikanci manje su pod uticajem Bidenove poruke da Trump prijeti demokratiji

Biden i Trump osigurali stranačke nominacije

Trump obećao da će osloboditi zatvorene zbog učešća u napadu na američki Kapitol 2021.

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta