Bosna i Hercegovina     | 12.01.2018. 15:12 |

Bira se 'Najselfie" iz Starog Grada

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 12.januara (FENA) - Općina Stari Grad nastavlja projekt  "Ljepši i veseliji Stari Grad - Zimska turistička sezona u srcu Sarajeva" organizacijom izbora najbolje fotografije s ulica ove općine.

Svi koji to žele mogu na ulicama Starog Grada napraviti selfie s novogodišnjom dekoracijom u pozadini i imaju šansu osvojiti neki od vrijednih poklona.

Građani, ali i brojni turisti koji posjećuju općinu Stari Grad, već danas mogu napraviti selfie na ulicama najstarije općine, objaviti ga javno na svom FB profilu, označiti da se nalaze u Općini Stari Grad, uz hashtagove #ljepsistarigrad i #veselijistarigrad, a vlasnici selfija s najviše like-ova osvojit će vrijedne poklone! Proglašenje najboljeg selfija bit će 26. januara.

Općina Stari Grad, u saradnji s Fondacijom "Sarajevo Navigator", počela je implementaciju projekta "Ljepši i veseliji Stari Grad - Zimska turistička sezona u srcu Sarajeva", 22.decembra i trajat će sve do izbora Najseflija.

Postavljene su novogodišnje dekoracije u ulicama Ferhadija, Sarači, Štrosmajerova, Baščaršijski trg, Mula Mustafe Bašeskije, Zelenih beretki i Trg fra Grge Martića.

Ove ulice ukrašene su novogodišnjim dekoracijama, svjetlećim lampicama, zvijezdama, pahuljama, novogodišnjim jelkama, a takve dekoracije postavljene su prvi put na sarajevskim ulicama. 

(FENA) M. B.

Vezane vijesti

Čengić zvanično otvorio kampanju za načelnika Općine Stari Grad Sarajevo

Izglasan opoziv Ibrahima Hadžibajrića s pozicije načelnika Starog Grada

Saopćenje za javnost Narod i Pravda Stari Grad Sarajevo

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!