Magazin     | 16.01.2018. 15:48 |

Johnny Depp navodno pred bankrotom, mjesečno troši najmanje dva milijuna dolara

FENA Ivana Banovic

LOS ANGELES, 16. siječnja (FENA) - Glumac Johnny Depp (54) navodno je pred bankrotom, tako bar tvrde njegovi bivši poslovni menadžeri braća Joel i Robert Mandel, prenose mediji.

Holivudski glumac bivšim je menadžerima dao otkaz 2016. godine, nakon što se ispostavilo da su mu utajivali porez, zbog čega je Depp morao platiti penale u iznosu od čak 5,6 milijuna dolara. Glumac sad od njih sudskim putem traži odštetu od 25 milijuna dolara.

- Sam si je kriv za sve financijske probleme koji su ga snašli. On jednostavno živi 'na dug' - kažu Joel i Robert Mandel te dodaju kako Johnny u mjesec dana potroši najmanje dva milijuna dolara.

Navode kako Depp samo na vina, koja mu se dostavljaju iz svih dijelova svijeta, mjesečno troši 30.000 dolara, a  na održavanje voznoga parka od čak 45 luksuznih automobila ostavlja pravo malo bogatstvo. Tu je i jahta vrijedna 18 milijuna dolara te desetak nekretnina na nekoliko kontinenata. 

Osim toga, Johnny je zaposlio 40-ak ljudi, koji ga na mjesečnoj bazi stoje 300.000 dolara, a i on i djeca - kći Lily Rose (18) te sin John Christopher (15) danonoćno na raspolaganju imaju tjelohranitelje, koje glumac plaća 150.000 dolara.

- Ekstravagantan način života je nešto čega se Depp očito ne misli odreći. I dalje putuje isključivo privatnim zrakoplovom, mlažnjakom marke Gulfstream GV, za koji svaki mjesec treba izdvojiti 200.000 dolara - rekli su glumčevi bivši poslovni suradnici.

Johnnyjevi dugovi navodno su se popeli na čak 40 milijuna dolara, zbog čega je glumac bio primoran prodati neke nekretnine. 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Biden potpisao zakon o povećanju granice duga

Prvi put od 'Boljševičke revolucije' Rusija ne može platiti dugove

Uprava ŠGD-a Hercegbosanske šume negira dug od 15 milijuna maraka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo