Sport     | 22.01.2018. 11:56 |

Proglašenje najuspješnijih sportašica i sportaša Posušja

FENA Saopćenje

POSUŠJE, 22. siječnja (FENA) - U organizaciji Športskoga saveza i uz potporu Općine Posušje 29. siječnja bit će održana svečanost proglašenja najuspješnijih sportašica i sportaša, sportskih kolektiva i zaslužnih sportskih djelatnika Posušja.

Upravni odbor Športskog saveza Općine Posušje za najboljeg seniora izabrao je Kristiana Miličević iz Taekwondo kluba "Poskok" Posušje, dok je najbolja seniorka Mihaela Senjak iz Taekwondo klub "Poskok" Posušje.

Priznanje za najboljeg juniora dobit će Marko Galić iz HŠK Posušje, najboljom juniorkom proglašena je Ružica Crnogorac iz Taekwondo klub "Poskok" Posušje, najbolji kadet je Ante Kovač iz KK Posušje, najbolja kadetkinja Sara Grubišić iz Taekwondo klub "Poskok" Posušje, dok će priznanje za najbolju momčad dobiti Golf klub Posušje.

Posebno priznanje dodijelit će se za zaslužnog sportskoga djelatnika – Miljenku Kutleši, Kickboxing klub "Vitez Mile Bošnjak" Posušje, a priznanje će dobiti i malonogometna ekipa Gradac za osvajanje Lige Hercegovine 2017. te promidžbu posuškog sporta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Dodijeljena priznanja za najuspješniji nastup na Mostarskom sajmu

U Posušju otkriven kućni laboratorij za uzgoj marihuane

Završeno dvodnevno gostovanje AJB DOC Film Festivala u Posušju

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta