Sport     | 24.01.2018. 08:23 |

Manchester City u finalu Liga kupa

FENA Internet

BRISTOL, 24. siječnja (FENA) - Manchester City pobijedio je Bristol City u gostima rezultatom 3:2 u uzvratu polufinala engleskog Liga kupa.

S obzirom da su "Građani" i u prvom ogledu slavili pobjedu 2:1, plasirali su se u finale tog natjecanja, gdje čekaju boljeg iz drugog polufinalnog ogleda u kojem se sastaju Arsenal i Chelsea (prva utakmica završila je bez golova 0:0).

U lovu na svoj prvi trofej s Manchester Cityjem Pep Guardiola je u Bristolu zaigrao s udarnom postavom, no iako su gosti iz Manchestera veći dio utakmice dominirali do pobjede su došli teže nego se očekivalo.

Pred kraj prvog poluvremena Leroy Sane doveo je goste u vodstvo, a u 49. minuti Sergio Aguero uduplao je prednost Cityja.

Bristol City uzvratio je u 64. kada je na 2:1 smanjio Marlon Pack, da bi domaći nogometaši u četvrtoj minuti sudačke nadoknade izjednačili preko Adena Flinta.

No, već u sljedećem napadu Kevin De Bruyne zabio je pogodak za konačnih 3:2.

Uzvratni susret drugog polufinalnog ogleda Arsenal - Chelsea igra se u srijedu navečer na Emiratesu, a finale je na programu 25. veljače na Wembleyju.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana