Sport     | 25.01.2018. 08:27 |

Real Madrid zaustavljen u četvrtfinalu Kupa kralja

FENA Internet

MADRID, 25. siječnja (FENA) - Nogometaši Leganesa šokirali su Real Madrid i izbacili ga u četvrtfinalu španjolskog Kupa kralja.

Nakon što je Real u prvom susretu pobijedio 1:0, očekivalo se da Madriđani rutinske odrade uzvrat na svom Santiago Bernabeu, no Leganes je došao do pobjede 2:1 te je zahvaljujući više postignutih golova u gostima prošao u polufinale.

Gosti su poveli u 31. minuti preko Erasa, u 47. je izjednačio Benzema, a konačnih 2:1 postavio je Gabriel u 56. minuti. Do kraja susreta Real je stvorio nekoliko izglednih prilika, ali nije uspio doći do izjednačujućeg gola.

U drugom ogledu četvrtfinala igranom u srijedu Alaves je rezultatom 2:1 pobijedio Valenciju. S obzirom da je Valencia pobijedila prvu utakmicu identičnim rezultatom, igrali su se produžeci u kojima nije bilo golova, a nakon izvođenja jedanaesteraca u polufinale je prošao Alaves.

Dan ranije Sevilla je osigurala prolaz u polufinale, dok se u četvrtak u preostalom četvrtfinalu igra gradski derbi između Barcelone i Espanyola. Espanyol ima prednost 1:0 iz prvog susreta.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Barbarez: Vjerujem da ću manjak trenerskog iskustva nadoknaditi respektom i autoritetom

Gol Skorupa donio GOŠK-u tri boda

Barbarez novi selektor, Spahić direktor reprezentacije BiH

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'