Sport     | 25.01.2018. 18:06 |

Fudbaleri Željezničara obavili prvi trening u Antaliji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 25. januara (FENA) - Ekipa Željezničara sinoć je stigla u Antaliju gdje će obaviti glavni dio priprema za narednu polusezonu, a "plavi" su danas obavili i prvi trening u sada već stalnoj zimskoj bazi.

Željezničar je smješten u hotelu Kremlin Palace koji u svojoj blizini ima tri nogometna terena, a na jednom od njih su igrači danas obavili trening. Svih 24 igrača koji su stigli trenirali su punim intenzitetom. 

Fudbaleri ističu da su odmorni i da ih raduje što su svi na okupu. Povratnik u plavi dres Meldin Jusufi sretan je što ponovo radi pod trenerskom palicom Admira Adžema, saopćeno je iz kluba.

- Nakon teškog putovanja obavili smo veoma jak trening. Raduje što smo svi smo na okupu i nema povrijeđenih. Proteklih pola godine sam bio u Olimpicu, iskustvo igranja sa starijim fudbalerima mi je pomoglo. Poziv šefa Adžema mi mnogo znači i nadam se da ću napornim radom dobiti priliku i iskoristiti je na najbolji način - rekao je Jusufi.

Željezničar će u Antaliju odigrati tri pripremne utakmice, protiv bugarskog Etara, slovačke Dunajsk Strede te ukrajinske Zoryje.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Vučić se sastao s Dodikom: Pripreme za veliki Vaskršnji sabor teku odlično

Zrinjski u subotu dočekuje Željezničara, Petrović najavio promjene u sastavu 'Plemića'

Festival FutureA I ove godine u Goraždu

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!