Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 28.01.2018. 19:58 |

Rukometaši Francuske osvojili bronzu na EP u Hrvatskoj

FENA Internet

ZAGREB, 28. januara (FENA/Hina) - Francuski rukometaši osvojili su bronzu na EURU nakon što su u dvoboju za treće mjesto u zagrebačkoj Areni slavili protiv Danske s 32:29 (17:14). 

Francuzi su nakon početnog danskog vodstva potkraj prvog dijela došli do prednosti od četiri gola, a tu prednost su održavali veliki dio drugog dijela. Sedam minuta prije kraja Dancima se ukazao tračak nade, smanjili su na 26:28 i imali čistu kontru koju su spriječili rumunski suci dosudivši nepostojeće korake danskom igraču. Nakon toga je igrač utakmice Nikola Karabatić s dva gola opet odveo Francuze na plus četiri i svjetski prvaci ipak s medaljom odlaze iz Hrvatske. 

Karabatić je utakmicu završio s devet golova iz 11 pokušaja. Cedric Sorhaindo, Kevin Mahe  i Luc Abalo su zabili po pet, dok je na strani poraženih sjajan bio Hans Lindberg s 12 golova iz 14 šuteva. 

Francuzima je ovo druga europska bronza, a u kolekciji imaju još tri zlata. Danci su ostali na dva zlata, jednom srebru i tri bronze. 

U velikom finalu večeras igraju Španija i Švedska. 

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Vlada TK će podržati rukometnu utakmicu reprezentacija BiH i Portugala

Izviđač obranio naslov prvaka BiH u rukometu 

Rukometašice BiH počinju pripreme za susrete protiv Rumunije i Hrvatske

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta