Sport     | 31.01.2018. 13:32 |

Zrinjski spreman dočekuje Borca

FENA Saopćenje

MOSTAR, 31. siječnja (FENA) - Košarkaši Zrinjskog u četvrtak će dočekati lidera ABA lige 2 momčad Borca, a izabranici Hrvoja Vlašića pobjedom bi napravili korak ka završnom turniru za ulazak u prvu ABA ligu. 

Trener HKK Zrinjski Mostar Hrvoje Vlašić kazao je kako njegovu momčad čeka jedna od najjačih utakmica i gostujućih ekipa ove godine.  

- Riječ je o jednoj izuzetno kvalitetnoj momčadi, sama pozicija na tablici to govori. Momčad koja igra u kontinuitetu ove godine. Jedan izuzetno napadački potencijal koji imaju su najjači u ligi. Naš zadatak će biti da ih kvalitetnom obranom pokušamo limitirati što se tiče šuteva za tri poena – naglasio je Vlašić te dodao kako Zrinjski spreman dočekuje lidera.

Što se tiče stanja u momčadi, istaknuo je kako se vraća Marko Ramljak te da će Zrinjski nastupiti u dosta jakom sastavu.

- Vijesti za Vedrana Princa su da je stanje puno bolje i da ga možemo očekivati na parketu za desetak dana. U dobroj atmosferi i ozračju dočekujemo utakmicu protiv Borca – ustvrdio je trener Zrinjskog.  

Košarkaš HKK Zrinjski Mostar Aleksandar Sokolović smatra kako je ispit zrelosti za tu momčad u ABA ligi.

-  Došao je kraj sezone i svaka je utakmica bitna, pogotovo što nam dolaze ekipe iz gornjem dijela tablice. Mi ako želimo da se plasiramo u final four moramo da dobivamo sve te utakmice. Mislim da spremni dočekujemo taj ispit i da ćemo ga odraditi kako treba. Nadam se da će se nastaviti serija koja je započeta od sredine 12. mjeseca gdje smo izgubili samo jednu utakmicu i da će trajati još dugo – kazao je  Sokolović.

-  Ono što je nama igračima najvažnije jeste da maksimalno spremno dočekamo utakmicu, uz maksimalnu motivaciju i koncentraciju, te da plan koji smo dogovorili pred utakmicu prenesemo na teren. Ovom prilikom bih pozvao navijače da u što većem broju dođu i da nas podrže. Njihova nam podrška znači puno – istaknuo je igrač Zrinjskog Luka Igrutinović.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Borac igra se u četvrtak s početkom u 18 sati uz izravan prijenos na ArenaSport 1. 

 

 

 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

U Sarajevu 16. aprila Godišnji regionalni forum za analizu trendova prijetnji i rizika od oružja

Novo Sarajevo - Izmjena saobraćaja tokom utakmice FK 'Željezničar'i FK 'Sarajevo'     

Vijeće ministara BiH danas o Strategiji integriranog upravljanja granicom

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana