Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Bosna i Hercegovina     | 31.01.2018. 16:58 |

Sjednici brčanske Skupštine nisu nazočili hrvatski oporbeni zastupnici

FENA

BRČKO, 31.siječnja (FENA) - Sjednici Skupštine Brčko distrikta, održanoj u srijedu, nisu nazočila tri zastupnika oporbenih stranaka iz reda hrvatskog naroda, koji su prije zasijedanja opravdali svoj izostanak.

 Tim povodom oglasio se i predsjednik Skupštine Esed Kadrić u povodu situacije u brčanskoj Skupštini koja je nastala nakon što je Tomislav Stjepanović napustio Zastupnički klub HDZ BiH, i svoje djelovanje najavio kao neovisni zastupnik u Klubu zastupnika HSS - Braća Radić.

 "Danas na dnevnom redu nismo imali točke koje zahtijevaju nazočnost tri zastupnika iz reda konstitutivnih naroda. Na idućim sjednicama pojavit će se takve situacije i primjereno tomu vidjet ćemo kako će se ponašati zastupnici koji su jutros opravdali svoju nenazočnost, a radi se o tri zastupnika iz reda hrvatskoga naroda", kazao je Kadrić.

 Dodao je da je u utorak donesena jednoglasna odluka da se nastavi raditi u dosadašnjem sastavu skupštinske većine.

 "Kada bi se svi pridržavali svojih obveza ne bi trebalo biti smetnji u radu, ali u politici se koriste razni načini političke borbe pa i oni koji zastupnike opredjeljuju da ne nazoče sjednicama i time pokazuju svoje političko stajalište", ustvrdio je Kadrić.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Skupština Srbije: Lokalni i beogradski izbori 2. lipnja

U Brčkom održano državno takmičenje 'Misli mine' za učenike osnovnih škola u BiH

Članovi Skupštine i Vlade KS: Akademik Dževad Jahić ostavio neizbrisiv trag u bh. društvu

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta