Bosna i Hercegovina     | 06.02.2018. 18:22 |

Predstavnici Veleposlanstva Japana boravili u Novom Travniku

FENA Marija Augustinovic

NOVI TRAVNIK, 6. veljače (FENA) - Općinu Novi Travnik danas je posjetio predstavnik Veleposlanstva Japana u BiH Takayuki Kumakura, a povod je bio monitoring projekta izgradnje i rekonstrukcije sportskih terena u Novom Travniku, koji je Vlada Japana podržala sa 180.552 KM.

Ovim projektom, koji je realiziran početkom 2016. godine, među ostalim, je rekonstruiran košarkaški, te izgrađen teniski teren, uređena trim staza, te su renovirani sanitarni čvorovi u sportskoj dvorani.

Uz rekonstruirane i novoizgrađene terene, upriličena je i posjeta gradskoj sportskoj dvorani, gdje je razgovarano o potrebi saniranja infrastrukture, prvenstveno krova.

Pomoćnik načelnika Općine Novi Travnik Branko Brkan kazao je Feni kako postoji mogućnost da Općina, s tim ciljem, ponovno aplicira za grant sredstva Vlade Japana, te da je poziv za aplikaciju otvoren do kraja veljače.

- Nadam se kako ćemo uspjeti aplicirati za ova sredstva. Bila bi, prvenstveno, namijenjena sa krov sportske dvorane koji prokišnjava, a tu su i problemi sa grijanjem, dotrajalom stolarijom i rasvjetom. Dvorana je izgrađena prije dosta godina i vrijeme je učinilo svoje - kazao je Brkan.

(FENA)
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-new.php on line 215

Vezane vijesti

Dom zdravlja Novi Travnik dobio novo sanitetsko vozilo vrijedno 120.000 KM (VIDEO)

Nikšić i Lakić u Novom Travniku: Vlada FBiH podržat će daljnji rast općine (VIDEO)

Nikšić i Lakić u BNT TMiH: Namjenska industrija bilježi rekordne rezultate

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo