Bosna i Hercegovina     | 07.02.2018. 09:22 |

Vlada ZHŽ-a usvojila Odluku o Programu utroška sredstava za braniteljske udruge

FENA Cvita Kusić

ŠIROKI BRIJEG, 7. veljače (FENA) - Vlada Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) na sjednici u utorak u Širokom Brijegu donijela je Odluku o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Tekući prijenosi za udruge branitelja" utvrđenog županijskim proračunom za 2018. Godinu.

Usvojena je i Odluka o izmjenama i dopuni Odluke o utvrđivanju osnovice i visine za naknade iz Zakona o socijalnoj zaštiti, zaštiti civilnih žrtava rata i zaštiti obitelji s djecom, Odluka o donošenju Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava "Tekući prijenosi za objekte vodnog gospodarstva" utvrđenih županijskim proračunom za 2018. godinu te Odluka o utvrđivanju visine položajnog dodatka županijskom pravobranitelju i zamjeniku županijskog pravobranitelja.

Vlada je donijela Odluku o raskidu Ugovora o koncesiji za eksploataciju tehničko-građevnog kamena na eksploatacijskom polju "Polugrno" u Općini Široki Brijeg, Odluku o raskidu Ugovora o koncesiji za eksploataciju arhitektonsko-građevnog kamena na ležištu "Bokoćuša" u Općini Ljubuški te Odluku o izmjeni Odluke o dodjeli koncesije gospodarskom društvu "KTM BRINA" d.o.o. Posušje za istraživanje i eksploataciju tehničko-građevnog kamena na istražnom prostoru "Vinjani" u Općini Posušje.

Također, Vlada je prihvatila Izvješće o korištenju sredstava posebne naknade za zaštitu od prirodnih i drugih nesreća u 2017. godini, kao i Izvješće o radu Županijskog stožera Civilne zaštite za 2017. godinu, objavila je Vlada ZHŽ-a na svojim internetskim stranicama.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Vlada ZHŽ: Izmjena Odluke o donošenju Programa sredstava 'Tekući prijenosi za zaštitu okoliša'

Vlada ŽZH isplatila ukupan iznos za sufinanciranje prijevoza učenika

Vlada ZHŽ-a dala suglasnost na Odluku o usvajanju godišnjeg obračuna Šumsko-gospodarskog društva

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana