Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 09.02.2018. 08:44 |

Sloboda danas igra 'generalku' sa Zvijezdom iz Gradačca

FENA

TUZLA, 9. februara (FENA) – Posljednju provjeru pred nastavak prvenstva BiH, nogometaši tuzlanske Slobode imat će danas protiv lidera Prve federalne lige, Zvijezde iz Gradačca.

Ovo je prva utakmica Tuzlaka nakon povratka s priprema u Turskoj i moguće je da će prvi nastup za "crveno-crne“ imati Toni Tipurić (27), defanzivac s austrijskim pasošem i sa iskustvom igranja u klubovima Austrije i Rumunije.

- Nadam se da će nas vrijeme poslužiti i da ćemo dobro iskoristiti utakmicu sa Zvijezdom koja je lider Prve federalne lige i bori se za ulazak u Premijer ligu. Ovom provjerom mi faktički ulazimo u zadnju nedjelju pred početak prvenstva i zato nam je jako bitna - izjavio je ovim povodom trener Slobode Slavko Petrović.

U medijima se spominjao mogući dolazak na Tušnj dva nogometaša iz Nigerije i Gane, ali zasad o tome nema službene potvrde.

Utakmica Sloboda - Zvijezda igra se na Tušnju od 13,30 sati.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'