Bosna i Hercegovina     | 09.02.2018. 15:47 |

Edukacija stručnih osoba tijela skrbništva iz oblasti medijacije

FENA Saopćenje

LIVNO, 9. veljače (FENA) - Završna sedmodnevna edukacija stručnih osoba održana je u petak u Livnu.

Cilj radionice bio je osposobiti stručnjake s područja Hercegbosanske županije (HBŽ) za učinkovito provođenje i primjenu odgojnih preporuka, kao i razmjena iskustava između kolega kako bi se osigurao kontinuirani rad u suzbijanju tog društvenog problema, priopćeno je iz Vlade HBŽ-a.

Na osnovu Projekta za realiziranje aktivnosti predviđenih Uredbom o primjeni odgojnih preporuka prema maloljetnicima u Federaciji BiH, Ministarstvo rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ-a provelo je edukaciju stručnih osoba uposlenih u centrima za socijalni rad i službama socijalne zaštite kroz dva modula.

Sastanku su uz predstavnike Federalnog ministarstva rada i socijalne politike i Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije nazočili i predstavnici stručnih osoba iz centara za socijalni rad i službi socijalne zaštite iz svih šest općina Hercegbosanske županije.

Inače, spomenuta edukacija održana je u organizaciji Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih HBŽ-a i Federalnog ministarstva rada i socijalne politike, uz podršku UNICEF-a i "Save the Children".

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Modna revija osoba s invaliditetom

Intermedijalna večer u Livnu, spoj poezije, slike i glazbe

Modna revija osoba s invaliditetom 'Mogu, znam, hoću'

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo